Livdrom Nature retreat

Laad jezelf op bij ons in de Zweedse natuur

Even stilstaan en bezinnen 

Waar sta ik nu?

Waar kom ik vandaan?

Waar wil ik naartoe?

Sportieve activiteiten

Tijdens het Livdrom Nature Retreat worden verschillende sportieve activiteiten aangeboden, waaronder wandelen, fietsen, zwemmen en kajakken.

Mindfulness

De focus tijdens dit retreat lig op mindfulness, zodat je leert om je eigen gedachtes en emoties onder controle te krijgen. Met cranio sacraal sessies en dynamische meditaties.

Verlang je naar tijd voor jezelf of naar de rust van de natuur? 

LIVDROM Nature Lifestyle biedt een heerlijke vijfdaagse retreat aan om een pauze te nemen van het dagelijks leven en opnieuw contact te maken met jezelf.

Aan de hand van rust – tijd voor je zelf, verschillende natuur activiteiten en coaching krijg je in deze bezinningsweek steeds meer helder wat je diep van binnen echt wilt. In kleine intieme groepen maximaal 6 personen is er echt even tijd en aandacht voor jou.

Genieten en opladen! 

Voel de frisse lucht op je gezicht, de schoonheid van de Zweedse bossen, terwijl je tussen de bomen door, kronkelende paden en rotsachtig terrein fietst. Haal diep adem en breng je geest tot rust terwijl je geniet van een mindfullnes wandeling met de geluiden van de natuur om je heen, van tjilpende vogels tot stormend water. Voel je kracht en je energie toenemen terwijl je kajakt of zwemt in één van de kristalheldere meren van Zweden.

We bieden de retreat onder het motto: “niks moet, alles mag”

Even op adem komen, met ontspanning, outdoor, sporten, verdieping en natuurbeleving

Meld je alvast aan en reserveer jouw plekje!

We stemmen onze activiteiten af op jouw niveau

Zodat je in comfort met plezier mee kan doen. Bij ons leer je de natuur te waarderen en te begrijpen hoe het je zowel mentaal als fysiek kan helpen. 

Leer waardevolle duurzame levensstijltips

Grijp deze kans om afstand te nemen van alles, te ontspannen en na te denken over waar je nu bent en wat jouw Purpose off Live is. Genietend van kamperen, koken boven een kampvuur, tijd doorbrengend in de natuur. Op een plek die off-grid en volledig offline is.

Meld je alvast aan en reserveer jouw plekje!

Het Livdrom Nature Retreat is er voor jou als….

Je behoefte hebt om zelf centraal te staan

Je een pas op de plaats wilt maken

Je essentiële (levens)vragen hebt

Je wil weten welke richting je wil in slaan in je leven

Meer weten over het programma?

Wie zijn wij?

Barbara van rhoon

Ik weet wat je nodig hebt

Ik neem mijn kennis, ervaring en passie als lichaams gerichte therapeut mee als trainer. Ik begeleid mensen in het ontwikkelen van- en terugkeren naar hun kern. 

Ik heb het talent om je op een natuurlijke manier te laten ervaren wat je nodig hebt. Met mijn lichaamsgerichte behandelingen nodig ik je uit om contact te maken met wat er in je leeft zodat je je interne kompas beter kunt volgen. Dit zorgt ervoor dat je als mens of professional dichter bij je eigen natuur in het leven kan staan.

Ik heb een ruime ervaring met het behandelen van psychische overbelasting, fysieke klachten, steun bieden aan mensen die op een kruispunt staan.

cis linders

Ik leef het leven dat ik uitdraag.

Het zijn mensen in moeilijke situaties waar ik mij voor inzet.

Ik weet wat het betekent als je je eigen werk niet meer kunt of wil doen. En wat er dan nodig is om je weg te vinden. Dat is een grote uitdaging waar ik mensen bijsta. 

Ik heb een methodiek ontwikkeld om je te inspireren en te zorgen dat je weer de regie op je leven terugkrijgt.

Communiceren. Daar draait alles om in mijn leven en werk. Om me verder te ontwikkelen in communicatie heb ik trainingen gevolgd in verbindende communicatie. 

Mijn nieuwste uitdaging is onze Retreat in Zweden. Hier kan ik alles samenbrengen wat ik graag doe en goed in ben. Sporten, buiten zijn, samen met mensen waar ik om geef. En waar ik kan bijdragen tot een aangenamer leven.

Veel gestelde vragen

Get in Touch

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed duius eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Contact Details

  • List Element
  • ment
  • +31 (0)6 28484887

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief